Hyra Lokalen/Bastun

Under tider då vi inte har så många bastubadare/besökare kan konferensdelen samt

bastun hyras av medlemmar i Styrsö Hafsbads Vänner

När/hur får jag hyra lokalen?

Under tider då vi inte har så många bastubadare/besökare kan konferensdelen samt bastun hyras av sponsorer och medlemmar i Styrsö Hafsbads Vänner. För att bli medlem i föreningen krävs att man är bofast i Göteborgs Södra Skärgård, sommar eller åretrunt.

Det krävs också att medlemmen (den som bokat lokalen) är närvarande vid uthyrningstillfället samt ansvarar för ordning och reda, städning, öppning och stängning av lokalen samt vid behov påslag av bastuaggregat. Undantagsvis hyr vi också ut till företag.

Hyr lokalen

För bokningar och information kontakta:

Annica Lagström via mail annica.lagstrom@outlook.com eller på telefon 0703-970224 kvällstid fram till kl 21.

Policy och rutiner för uthyrning av bastun 

  • Bastun kan hyras av sponsorer och medlemmar och det skall vid varje uthyrningstillfälle finnas en ansvarig sponsor/medlem närvarande.
  • Sponsorer bokar kostnadsfritt och betalar inget för icke medlemmar som närvarar vid uthyrningstillfället.
  • Att hyra bastun kostar 600 kr per timma för medlemmar. Du betalar inget extra för dina gäster.
  • Undantagsvis hyr vi också ut till företag. Att hyra bastun kostar då 3000 kr per tillfälle. Du betalar inget extra för dina gäster.
  • När vi hyr ut till företag så skall det finnas anknytning till en medlem som ansvarar för att öppna bastun samt också ser till att den lämnas i snyggt skick. 
  • Sponsorer (som har företräde) och medlemmar bokar i första hand på torsdagar men även vissa sambastutider och familjetider är möjliga.
  • Vi hyr inte ut lokalen till fest. 
  • Den som önskar hyra lokalen kontaktar bokningsansvarig Annica Lagström via mail annica.lagstrom@outlook.com eller på telefon 0703-970224 kvällstid fram till kl. 21.. Om ni kommer överens om dag och tid gäller följande: Senast en vecka innan aktuell hyresdag ska den som hyr sätta upp ett anslag på anslagstavlan i bastun där det står vilken dag och tid bastun är uthyrd samt namn och telefonnummer till ansvarig medlem. Hyran skall sättas in på postgironummer 142740-0 innan aktuell hyresdag. 
  • För samtliga som hyr bastun gäller att den ska lämnas i snyggt skick; inga sopor, burkar eller dylikt ska lämnas kvar. Fönster och dörrar ska vara låsta och bastun avstängd.