Hyra Lokalen/Bastun

Under tider då vi inte har så många bastubadare/besökare kan konferensdelen samt

bastun hyras av medlemmar i Styrsö Hafsbads Vänner

När/hur får jag hyra lokalen?

Under tider då vi inte har så många bastubadare/besökare kan konferensdelen samt bastun hyras av medlemmar i Styrsö Hafsbads Vänner. För att bli medlem i föreningen krävs också att man är bofast i Göteborgs Södra Skärgård, sommar eller åretrunt.

Det krävs dock att medlemmen (den som bokat lokalen) är närvarande vid uthyrningstillfället samt ansvarar för ordning och reda, städning, öppning och stängning av lokalen samt vid behov påslag av bastuaggregat.

Hyr lokalen

För bokningar och information kontakta:

Annica Lagström via mail annica.lagstrom@outlook.com eller på telefon 0703-970224 kvällstid fram till kl 21.

Policy och rutiner för uthyrning av bastun 

  • Bastun kan hyras av medlemmar, det skall alltså vid varje uthyrning finnas en ansvarig medlem närvarande.
  • Att hyra bastun kostar 1000 kr/tillfälle. 
  • Bastun finns möjlig för uthyrning på sambastutider samt på familjetider.  
  • Då vi hyr ut till företag skall även här finnas anknytning till medlem, som ansvarar för att öppna bastun och också se till att den lämnas i snyggt skick. 
  • Sponsorer som har företräde bokar kostnadsfritt en månad i förväg. I första hand på torsdagar, även sambastutider är möjliga för sponsorer.
  • Vi hyr inte ut lokalen till fest. 
  • Den som önskar hyra lokalen kontaktar bokningsansvarig Annica Lagström via mail annica.lagstrom@outlook.com eller på telefon 0703-970224 kvällstid fram till kl. 21.. Om ni kommer överens om dag och tid gäller följande: Senast en vecka innan aktuell hyresdag ska den som hyr sätta upp ett anslag på anslagstavlan i bastun där det står vilken dag och tid bastun är uthyrd samt namn och telefonnummer till ansvarig medlem. Hyran på 1000 kr ska sättas in på postgironummer 142740-0 innan aktuell hyresdag. 
  • För samtliga som hyr bastun gäller att den ska lämnas i snyggt skick; inga sopor, burkar eller dylikt ska lämnas kvar. Fönster och dörrar ska vara låsta och bastun avstängd.