Bli Medlem

Njut av ett dopp i det skimrande havet mitt i

Göteborgs Södra skärgård. Här kan du bada

året runt, med ett exklusivt medlemskap.

Medlemskap

Medlemskap kan sökas av person från 18 års ålder.

Medlemskap kan sökas av personer som bor och äger fastighet i Göteborgs södra skärgård. Detta gäller åretruntboende så väl som sommarboende. I de fall person hyr sitt boende skall personen vara folkbokförd i Göteborgs södra skärgård. 

Före inbetalning av medlemsavgift skall den som söker medlemskap styrka adressuppgift och folkbokföringsadress genom att skicka in sina uppgifter till föreningens mailadress (hafsbadstyrso@gmail.com). Efter bekräftelse från föreningen kan medlemsavgift inbetalas, övriga personuppgifter skickas och medlemsnyckel utfärdas (se rubrik "Hur betalar du ditt medlemskap"). Ovanstående gäller från och med den 20 mars 2023 och gäller för nya medlemskap.

Medlemskap gäller för ett kalenderår (1/1-31/12) och kostar 750 kronor (från 2023). Inbetalning för nytt kalenderår sker senast den 31 januari det år som avses. Barn och ungdomar under 15 år badar gratis i medlems sällskap.


Du kan ansöka om nytt medlemskap under hela kalenderåret men handläggningstiden är längre än vid ett förnyat medlemsskap. Från och med den 1 december kan du som vill bli ny medlem betala in medlemsavgift för nästkommande år. Dock kan man som ny medlem inte räkna med att handläggningen sker för än i slutet av året men i bästa fall kan man få sin medlemsnyckel tidigare och kan då börja bada bastu redan under december månad.

Icke medlem

Icke medlem är välkommen att bada i sällskap med medlem och betalar då en avgift på för närvarande 100 kronor. Detta kan betalas på plats (se information i entrén) eller via Swish, 1236807044. Detta gäller även vid separata bokningar via BokaMera.

Hur betalar du ditt medlemskap

Om du inte tidigare är medlem: Efter att adressuppgift och folkbokföringsadress är styrkt av dig och bekräftad av föreningen(se rubrik "Medlemskap") kan du betala in medlemsavgift på föreningens plusgiro 14 27 40-0. Ange också namn, adress, mobilnummer och epost och skicka denna info. till hafsbadstyrso@gmail.com.

Så behandlar vi dina personuppgifter-GDPR, dataskyddsförordningen

Nyckel till lokalen (Parakey)

För att komma in i lokalen så använder vi nyckel i appen "Parakey". Efter inbetald medlemsavgift och efter att du mailat din information (se rubriken "Bli medlem") tilldelas du en nyckel i "Parakey" och får samtidigt en bekräftelse och instruktion via mail. Ibland kan detta mail hamna i skräpposten så kontrollera gärna där om bekräftelsen dröjer/saknas. Vid familjebokning tilldelas du en separat nyckel i "Parakey". Observera att denna nyckel alltid är personlig och får ej lånas ut till annan person. Missbruk kan leda till uteslutning av medlem.